Fysieke klachten, ze komen natuurlijk bij iedereen wel eens voor. Maar ze horen eigenlijk alleen maar kortdurend voor te komen. Want, normaal gesproken kan jouw lichaam zich prima herstellen van vrijwel alle klachten. Het wordt natuurlijk pas een probleem (of een uitdaging) wanneer je te maken hebt met fysieke klachten die maar niet over gaan (of steeds terugkeren). Dan is het van belang om te achterhalen wat nou precies de oorzaak is van het niet herstellen van jouw klachten.

Vaak wordt er in het reguliere circuit alleen maar gekeken naar de symptomen. En daar wordt dan een medicijn of een bepaalde therapie ‘op losgelaten’. Dat is niet zoals wij het doen. Wij achterhalen altijd eerst de werkelijke oorzaak van jouw klachten. En daar proberen we, samen met jou, wat aan te doen.

Wilt je meer weten over onze werkwijze en wat de term orthomoleculair en natuurgeneeskunde nu inhoudt? Kijk dan eens op onze orthomoleculair pagina.

In onderstaand overzicht geven wij een opsomming van de meest voorkomende fysieke klachten waarbij wij jou kunnen helpen. Kijk gerust in onderstaand overzicht of de klachten waar je last van hebt er bij staat. Staat jouw klacht er niet bij dan kan je altijd even een bericht sturen met je vragen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

Darmen

Huid

Hart en longen

Hormonaal

Houdings- en bewegingsapparaat

Mentaal

Organen

Metabool

Allergie

Diversen