Orthomoleculair praktijk Zeist
Orthomoleculair

Orthomoleculair

Wil je weten wat orthomoleculair inhoudt? Bekijk dan eerst onderstaand filmpje.

Bij onze aanpak is gezonde voeding natuurlijk altijd de basis. Maar dat is niet alles. We besteden ook aandacht aan bewegen, slaap, ontspanning en nog veel meer onderdelen van het leven. Uiteindelijk is het doel om je van je klachten af te helpen. Hierbij willen en kunnen we helpen door allereerst onderzoek te doen waar de klachten precies vandaan komen. En als vervolg daarop, samen met jou, te bekijken hoe jij jezelf het beste kunt genezen.

Orthomoleculair therapeut Marc de Jong (lidnr. TL1005) is aangesloten bij de MBOG. De MBOG is een professioneel georganiseerde beroepsvereniging in de complementaire zorg en behartigt de belangen van honderden artsen en therapeuten die werken aan jouw chronische gezondheid.

De AGB code van de praktijk is 90060865. De persoonlijke AGB code van Marc de Jong is 90101314.

Wil je weten of jouw zorgverzekering de behandelingen van Orthomoleculair Praktijk Zeist vergoed? Klik hier en download het overzicht vergoedingen verzekeraars 2022.

Via de MBOG zijn wij ook aangesloten bij de Klachten Commissie van de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB). Een folder is hier te downloaden.

%d bloggers liken dit: