Wanneer u een afspraak wilt maken dan kunt ons een bericht sturen. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan deze (of iedere andere) pagina van deze website. Geef dan svp aan om welke (chronische) klachten het gaat en op welke dagen en tijden u een afspraak wilt maken.

De eerste afspraak zal ongeveer een uur duren. Tijdens deze intake zullen we allereerst in gesprek gaan over uw klachten. We kunnen daarnaast ook gebruik maken van bepaalde vragenlijsten en/of laboratorium onderzoek. Kortom, we proberen het complete plaatje in kaart te brengen. Want alleen dan kunnen we een juiste diagnose stellen.

Wanneer de diagnose is gesteld dan zullen we een voorstel aan u doen wat wij denken dat het beste is om uw klachten te doen verminderen of te laten herstellen. Vaak doen we dit voorstel per (beveiligde) email of telefoon na afloop van uw eerste intake. Indien nodig kunnen we ook externe hulpverleners inschakelen.

BELANGRIJKE INFO

Download hieronder onze prijslijst

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar worden de kosten van onze diensten (gedeeltelijk) vergoed. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u kijken op de website van de MBOG of Zorgwijzer. U kunt ook het vergoedingenoverzicht hier downloaden.