Logo Orthomoleculair Praktijk Zeist

Tarieven

Intake: Jouw eerste stap naar een betere gezondheid (50 minuten)

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we jouw medische geschiedenis, huidige klachten en eventuele eerdere onderzoeken, zoals bloed- of ontlastingonderzoek. Daarnaast voer ik een meting uit met de Quantum Resonance Magnetic Analyzer, een geavanceerd instrument dat inzicht geeft in de balans van jouw lichaam op microniveau. Dit helpt ons om een nauwkeuriger beeld te krijgen van je gezondheid.

Na de intake doe ik uitgebreide research om alle verzamelde informatie zorgvuldig te analyseren en een behandelplan op te stellen dat volledig is afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften. Binnen enkele dagen ontvang je dit op maat gemaakte behandelplan, dat richtlijnen biedt voor de komende 4 weken, zodat je direct kunt beginnen met het verbeteren van je gezondheid.

TARIEF: 130 EURO
Eerste behandeling: Evaluatie en aanpassing na 4 weken (50 minuten)

Na 4 weken volgt een vervolgafspraak waarin we jouw voortgang evalueren. We bespreken hoe je je voelt, welke verbeteringen je hebt ervaren en waar nog uitdagingen liggen. Op basis van de ernst van je klachten en de effectiviteit van het behandelplan bepalen we of en wanneer verdere vervolgafspraken nodig zijn. Het doel is om stap voor stap naar duurzame resultaten te werken, waarbij ik je blijf ondersteunen met advies en eventuele aanpassingen.

TARIEF: 65 EURO