Logo Orthomoleculair Praktijk Zeist
Over Mij

Welkom op mijn orthomoleculaire website! Mijn naam is Marc de Jong, een ervaren Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut (HBO), opgeleid aan het opleidingsinstituut Evenwijs. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 1990, heb ik mijn kennis verder uitgebreid door vele opleidingen en cursussen te volgen, waaronder de Psycho Neuro Immunologie (PNI) opleiding bij de Natura Foundation.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen hun gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van een holistische en op maat gemaakte aanpak. Mijn brede scala aan behandelmethoden omvat onder andere orthomoleculaire therapie, leefstijlcoaching en voeding- en leefstijladvies. Deze diversiteit aan kennis en ervaring stelt mij in staat om effectief in te spelen op de specifieke behoeften van mijn cliënten.

Ik ben opgeleid in de behandeling van uiteenlopende klachten maar ik ben gespecialiseerd in het onderoeken en behandelen van buik/darm- en bot/spierklachten en ik streef ernaar om de gezondheid van mijn cliënten te optimaliseren door het bieden van gepersonaliseerde zorg en begeleiding. Bij mij ben je verzekerd van een professionele, betrokken en persoonlijke benadering die gericht is op het bevorderen van uw algehele gezondheid en welzijn.

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik u kan ondersteunen in uw zoektocht naar een optimale gezondheid!